Nieuws

Verbinding tussen ring Brussel (R0) en E19 richting Antwerpen afgesloten tijdens weekend 12 augustus

In het weekend van 12 augustus wordt de verbinding tussen de ring Brussel (R0) en de E19 richting Antwerpen tijdelijk afgesloten, meer bepaald van vrijdagavond 12 augustus 23.00u tot maandagochtend 15 augustus 05.00u.

Het verkeer dat op de binnenring rijdt en de E19 naar Antwerpen wil nemen, zal hierdoor moeten omrijden via afrit 3 (ter hoogte van knooppunt Zaventem) om de E19 te bereiken. U vindt het omleidingsplan hieronder.

We maken van de gelegenheid gebruik om ook de aansluiting van de nieuwe afrit op de ring van Brussel opnieuw aan te leggen. Daarvoor zal tussen zaterdagnacht 23.00u en maandagnamiddag 15.00u de rechterrijstrook afgesloten worden. Verkeer is wel nog altijd mogelijk op 2 versmalde rijstroken van de Brusselse ring. Hoewel maandag de 15de een nationale feestdag is, houdt u toch best rekening met mogelijke vertraging.

Om de duur van de werken zowel als de hinder minimaal te houden, worden de werkzaamheden geconcentreerd in één weekend. Dit betekent wel dat er ook ’s nachts zal doorgewerkt worden vanaf vrijdagavond om 23.00u. De klus is helemaal geklaard tegen maandag 15.00u.

Omleidingsverkeer_R0_R22-versie4