Nieuws

Nutswerken Budasteenweg: extra hinder voor verkeer tot en met 11 februari

In het kader van de heraanleg van de Woluwelaan (R22) door het Agentschap Wegen en Verkeer vinden er voorbereidende nutswerken plaats op de Woluwelaan en in een aantal zijstraten. Tot en met vrijdag 7 februari verlegt een aannemer in opdracht van nutsmaatschappij Fluvius de nutsleidingen in de Budasteenweg, tussen de Rittwegerlaan en de Woluwelaan (R22). Op maandag 10 en dinsdag 11 februari zal in een laatste fase van de werken het fietspad aan de noordzijde van de Budasteenweg hersteld worden. Al deze werken gaan gepaard met extra hinder voor het verkeer en de bedrijven in de omgeving.

Budasteenweg tussen Rittwegerlaan en Woluwelaan afgesloten voor verkeer

Tijdens de nutswerken is de Budasteenweg tussen de Rittwegerlaan en de Woluwelaan (R22) volledig afgesloten voor verkeer en dat nog tot en met dinsdag 11 februari. Doorgaand verkeer tussen de Woluwelaan (R22) en de Schaarbeeklei (N1) wordt in beide richtingen omgeleid via de Kerklaan.

R22_Budasteenweg

Bedrijven Budasteenweg steeds toegankelijk

De bedrijven gelegen in de Budasteenweg blijven tijdens de werken steeds toegankelijk via de Holstraat. Verkeer dat uit de Holstraat komt, moet wel verplicht linksaf aan het kruispunt met de Budasteenweg om zo in de richting van de Rittwegerlaan te rijden.