Nieuws

Nieuwe fase werken: aanleg gasleiding door Fluxys

Fluxys legt een nieuwe aardgasleiding aan tussen Kraainem en Haren. Hierdoor zal een deel van de Woluwelaan sterke hinder ondervinden tot midden mei.

De afsluiting van de beide rijstroken richting Diegem vanaf het kruispunt met de R22 Woluwelaan – Budasteenweg tot het kruispunt met de N21 Haachtsesteenweg zal nog hinder veroorzaken tot 3 mei.

Het doorgaand verkeer in de richting van Diegem wordt geadviseerd de omleiding te volgen ter hoogte van de rotonde De Vuist via de Luchthavenlaan en Haachtsesteenweg. Ook in de andere rijrichting wordt het doorgaand verkeer geadviseerd de omleiding te volgen, dit via Haachtsesteenweg en Luchthavenlaan.

De Oude Woluwelaan, ter hoogte van het sportstadion van Diegem vanaf de R22 Woluwelaan tot het kruispunt met de Corneel De Ceusterstraat, wordt afgesloten. Hierdoor zal bijkomende hinder ontstaan.

Deze onderbreking start op donderdag 2 mei vanaf 7 uur en zal hinder veroorzaken tot en met vrijdag 17 mei. Een omleiding wordt aangeduid via de A201 afrit Diegem-Zuid.

Meer informatie

Voor vragen met betrekking tot de werken kan je contact opnemen met de aannemer via lieven.clijmans@denys.com.

Meer informatie over het project vind je op https://belgium.fluxys.com/belgium/nl-BE/Fluxys%20nearby/CurrentLargeProjects/Kraainem-Haren/KraainemHarenworks.